Metal-Carbon Kft.

Gumiabroncs szerelés kellékei

Szelepkínálatunk lefedi a teljes választékot a kerékpártömlő szelepektől a földmunkagép abroncs szelepekig. Minden típusból rendelkezünk raktárkészlettel.

A komplett szelepeken kívül forgalmazunk külön kiszerelésben szeleptűt, szelepsapkát, szelephosszabbítót, szelep kicsavaró szerszámot, szelep menet javító eszközt.

Kínálatunkban megtalálhatók az acéltárcsára és alufelnire felüthető füles cinksúlyok, személygépkocsikhoz 6-100 grammig, illetve ólomsúlyok tehergépkocsikhoz 50-500 grammig. Könnyűfém tárcsákhoz forgalmazunk ragasztható súlyokat normál, lapos és extralapos kivitelben. Tehergépkocsikhoz kínálunk műanyag bevonatos, ragasztható súlyokat 350 grammig.

Szerszámválasztékunkban megtalálhatók az abroncs szereléshez nélkülözhetetlen feszítővasak különböző minőségben és kivitelben.

Kerékcsavarok oldásához kínálunk keresztkulcsokat egyszerű vagy megerősített kivitelben.

Készletünkben megtalálhatók a csigás kerék anya oldók. Dugókulcs készleteket forgalmazunk normál, hosszú vagy vékony falú kivitelben, 10-50 mm laptávolsággal, 1/2 -1 négyszögnyílással a meghajtó oldalon.

Mostoha igénybevételt is jól tűrő légkulcsaink 1/2, 3/4 és 1″ méretben kaphatóak.

Kínálatunkban megtalálhatóak a nagy teljesítményű elektromos kerékcsavar lazító berendezések is (Power 5000).

Garázsipari gép kínálatunk a Butler cég által gyártott berendezésekből áll, melyek a gumiszerelés legkényesebb feladatait is képesek megoldani.

Személyabroncs szerelőgép kínálatunkban megtalálható az egyszerű és olcsó berendezésektől (Universal) a középkategóriás (Buddy) gépeken át a legkényesebb igényeket is kielégítő, pneumatikus motorral meghajtott szerelőgépekig (Airdraulic) minden változat.

A Navigator teherabroncs szerelő termékcsalád a legnehezebb szerelési feladatokat is könnyen megoldja anélkül, hogy a szerelőt bármiféle fizikai erőfeszítésre késztetné.

Gépeinkhez teljes körű szervizt és alkatrész ellátást biztosítunk.

Kiegyensúlyozó gépekből a Probalance termékcsalád forgalmazására szakosodtunk. Kínálatunkban megtalálhatóak az egyszerű, megbízható és olcsó kivitelűek (Probalance 760) éppúgy, mint az igényes, monitoros kijelzésű, magas fokon automatizált kivitelűek. (Probalance 790)

Eladott gépeinkhez teljes körű szervizt és alkatrész ellátást biztosítunk.

Teleszkópos hidraulikus emelőket forgalmazunk 3-12 t kapacitással.

Krokodilemelőket kínálunk különböző kivitelben 3-20 t emelő kapacitással, 70-815 mm emelési magassággal.

Szerelőpaszta kínálatunkból 5 különböző minőséggel állunk a felhasználók rendelkezésére.

Többféle ecsetet is forgalmazunk a paszták felhordásához.

Kéztisztító szereink kiváló tisztító hatás mellett kímélik a bőrt. Tisztítószer adagoló tartályunk rendkívül gazdaságos felhasználást tesz lehetővé.

További információ:

www.garazsiparigepek.hu